Preskočiť na obsah

Je každá kniha dôležitá?

Prečo po celý život tak rada čítaš? Prečo miluješ písanie? Prečo si sa rozhodla zasvätiť takú obrovskú časť svojej identity a života práve literatúre?

Podobné otázky mi ľudia pokladajú často, či už v rámci rozhovorov pre rôzne médiá, alebo počas priateľských debát. Keby som mala odpovedať v krátkosti, povedala by som, že knihy pre mňa patria k najdôležitejším veciam vôbec a tento fakt sa v žiadnom mojom veku nezmenil či neoslabil, jedine zintenzívnil. Ale keby som mala túto svoju odpoveď rozvinúť, asi by som rozprávala dlhšie než koľko dokopy trvá Patrickovi Rothfussovi a Georgeovi R. R. Martinovi dokončiť ich knižné série. Dôvodov, prečo sú pre mňa knihy dôležité, je totiž nespočetne a stále viac.

Práve preto venujem svoju novú sériu videí dôležitosti kníh. Podrobnejšie zdôvodnenie z iného uhla pohľadu si už pozrite v úvodnom videu. Nižšie som vložila verziu pre TikTok, pretože tam sa mojim videám darí zďaleka najlepšie, ale všetky moje video recenzie nájdete aj na Instagrame a Facebooku, v predbežnom prístupe takisto na Patreone.

@petra_eller

Je každá kniha dôležitá? Odpovede na túto otázku budeme preberať v mojej novej sérii recenzií, ktorej tvorba ma skutočne nadchla zatiaľ najviac zo všetkých mojich videí naprieč platformami. Snáď ťa nadchne rovnako 😊 Môj web: petraeller.sk Martinus affiliate link: https://www.martinus.sk/?z=QDTI53&utm_source=z%3DQDTI53&utm_medium=url&utm_campaign=partner #knihy #kniha #recenzia #recenzie #knizky #milujem #knihomol #knihomolka

♬ original sound – Petra Eller – Petra Eller

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *